Van keynotes en workshops tot grondig trendonderzoek

Inspiratie

 

FutureMap spreekt en schrijft over de toekomst van werk, organisaties en onderwijs en over generatie Z. Zo haal je de buitenwereld naar binnen en stap je even uit de waan van de dag. Dit levert gegarandeerd nieuwe inzichten en ideeën op.

Onderzoek & analyse

 

Trends geven richting en houvast, mits je ze goed interpreteert. Een organisatie is uniek en daardoor heeft elke trend een andere uitwerking. FutureMap helpt je met het maken van deze vertaalslag door trend- en organisatiekennis te verbinden.

possibilities + credit_edited.png

Keynote of webinar

Wat verandert er in de wereld en waarom? Hoe vergroot je de aantrekkingskracht op nieuwe generaties? Wat heeft dat voor invloed op jouw organisatie of vakgebied? Een trendpresentatie geeft stof tot nadenken, bijvoorbeeld tijdens een congres, webinar, heidag, opleiding of als start van een verander- of strategietraject. Je wordt gevoed met inspirerende (voor)beelden en je krijgt ideeën aangereikt om zelf toe te passen.

 

 

Blog

FutureMap blogt regelmatig over trends, generatie Z en vernieuwing op het gebied van werken en leren. Wil je een pakkende blog op jouw eigen website? FutureMap schrijft ook blogs in opdracht.

Trendanalyse op maat

 

Een trendanalyse op maat signaleert vroegtijdig bewegingen die relevant zijn voor jouw organisatievraagstuk. Deze verregaande inzichten stellen je in staat om gericht in te spelen op trends. FutureMap verzamelt gestructureerd relevante publicaties, observaties, onderzoeken en statistieken. De interpretatie hiervan wordt op inspirerende en prikkelende wijze gebundeld in een interactieve presentatie of publicatie. 

 

Proces(bege)eiding

Wil je trendkennis vertalen naar prioriteiten of nieuwe ideeën voor jouw eigen organisatie? Dan kan FutureMap één of meerdere workshops verzorgen. Als procesbegeleider geeft FutureMap graag een impuls aan vernieuwing. De exacte vorm wordt van tevoren goed afgestemd, zodat de procesbegeleiding optimaal aansluit bij het doel en de deelnemers.

Toekomstdenken en organisatieontwikkeling

Navigeren door een onzekere toekomst vraagt om anders denken en handelen in organisaties. Het vereist een future mindset. Op het snijvlak van organisatieontwikkeling en toekomstdenken biedt MindBoosters (de grote zus van FutureMap) prikkelende programma's, coaching en advies aan. Hiermee ontwikkelen we creativiteit en flexibiliteit om te werken aan een toekomst waarin je als organisatie en professional aantrekkelijk en wendbaar blijft. Nieuwsgierig?