top of page

Van lezingen en trendonderzoek tot
procesbegeleiding

Inspiratie & onderzoek

 

FutureMap onderzoekt doorlopend de toekomst van werk, organisaties en onderwijs en heeft daarbij extra aandacht voor generatie Z. Met een keynote of webinar haal je de buitenwereld naar binnen en stap je even uit de waan van de dag. Dit levert gegarandeerd nieuwe inzichten en ideeën op.

inspiratie, ideas

Lezing of workshop

Wat verandert er in de wereld en waarom? Hoe vergroot je de aantrekkingskracht op nieuwe generaties? Wat heeft dat voor invloed op jouw organisatie of vakgebied? Een keynote of webinar geeft stof tot nadenken tijdens een congres, heidag, opleiding of als start van een verandertraject. Je wordt gevoed met inspirerende (voor)beelden en je krijgt ideeën aangereikt om zelf toe te passen.

 

Trendonderzoek op maat

Een trendonderzoek signaleert vroegtijdig bewegingen die relevant zijn voor jouw organisatievraagstuk. Deze verregaande inzichten stellen je in staat om gericht in te spelen op trends. FutureMap verzamelt gestructureerd relevante publicaties, observaties, onderzoeken en statistieken. De interpretatie hiervan wordt op inspirerende en prikkelende wijze gebundeld in een keynote, workshop of publicatie. 

Actie & implementatie

 

Wil je kennis en inzichten toepassen? FutureMap geeft workshops om inzichten te vertalen naar de praktijk in jouw organisatie. Ook als je een innovatief (HR) project een vliegende start wil geven ben je bij ons aan het juiste adres. 

possibilities + credit_edited.png

Workshops en procesbegeleiding

Wil je nieuwe inzichten vertalen naar prioriteiten, ideeën of acties voor jouw eigen organisatie? Dan kan FutureMap één of meerdere workshops verzorgen. Als procesbegeleider geven we een impuls aan vernieuwing. De exacte vorm wordt van tevoren goed afgestemd, zodat de procesbegeleiding optimaal aansluit bij het doel en de deelnemers.

Kickstart van HR projecten

 

Wil je een innovatief project starten, nieuw (HR) beleid ontwikkelen of een een visie of strategie formuleren? Samen met FutureMap werk je in enkele intensieve sessies een visie, strategie of beleid uit. Vervolgens vertalen we dit naar een duidelijke en gedragen aanpak én een haalbaar implementatieplan. Zo maak je een vliegende start en vaar je vanaf het begin een heldere koers. 

Wil je niks missen?

Abonneer je dan op de nieuwbrief!

bottom of page