Inspireren

 

We laten zien je zien welke trends relevant zijn voor jouw organisatie of vakgebied. Zo haal je de buitenwereld naar binnen en stap je even uit de waan van de dag. Dit levert gegarandeerd nieuwe inzichten en ideeën op. FutureMap spreekt en schrijft over trends, vernieuwing en mogelijke toekomstscenario’s op het gebied van werken, leren en de gezondheidszorg.

 

Trendpresentatie

Wat verandert er in de wereld en waarom? Wat heeft dat voor invloed op jouw organisatie of vakgebied? Een trendpresentatie geeft stof tot nadenken, bijvoorbeeld tijdens een congres, heidag, opleiding of als start van een verandertraject. Je wordt gevoed met inspirerende (voor)beelden en je krijgt ideeën en/of scenario’s aangereikt om zelf toe te passen binnen je organisatie.

 

 

 

Blog

FutureMap blogt regelmatig over trends en vernieuwing op het gebied van werken, leren en zorgen. Wil je een pakkende blog op jouw eigen website? FutureMap blogt ook in opdracht.

Creëren

 

Je wilt concrete ideeën omzetten in nieuwe concepten, strategie of beleid. Maar waar begin je dan? 

 

Workshop ‘Create the Future’

Tijdens de workshop “Create the Future” werk je met een (project)team concepten, strategie of beleid gedetailleerd uit. Zo maakt je project een vliegende start. Natuurlijk zorgt FutureMap er altijd voor dat de workshop aansluit bij het doel en de deelnemers. 

 

Advies

Naast lezingen, workshops en onderzoek geeft FutureMap advies tijdens de fase van idee-, concept-, strategie- en/of beleidsontwikkeling. Door creativiteit te verbinden met organisatiesensitiviteit en realiteitszin, zorgt FutureMap ervoor dat er een implementeerbaar plan op tafel ligt.

Ontdekken

 

Wil je verder de diepte in?

 

Trendonderzoek op maat

Een trendonderzoek op maat geeft antwoord op een specifieke vraag. De vraagstelling van de opdrachtgever wordt door FutureMap grondig onderzocht. De bevindingen worden op inspirerende wijze gebundeld in een rapport, presentatie of….. Nou ja, wat je maar wilt. Maatwerk dus.  

 

Workshop ‘Discover your FutureMap’

Wil je trendkennis omzetten in prioriteiten en nieuwe ideeën voor jouw eigen organisatie? Dat kan tijdens de workshop ‘Discover your FutureMap’. Aan het eind van de workshop heb je je focus bepaald en een aantal concrete ideeën die kunnen worden uitgewerkt. Natuurlijk zorgt FutureMap er altijd voor dat de workshop aansluit bij het doel en de deelnemers.

FutureMap inspireert, ontdekt en creëert 

006 34 200 295

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Twitter Icon