top of page

Hoe bereik, motiveer en inspireer je Generatie Z?

Wie is Generatie Z?

Generatie Z is geboren tussen 1996 en 2010. Ze groeien op in een politiek onrustige en economisch onzekere tijd. En door de Coronacrisis verdween de zorgeloosheid als sneeuw voor de zon. Bovendien ervaren ze de gevolgen van klimaatverandering.

 

Het zijn het 100% digital natives die geen wereld kennen zonder smartphone. De digitale revolutie heeft van hen de meest diverse generatie ooit gemaakt in termen van afkomst, taal, levensstijl en seksuele oriëntatie.

 

Het gevolg? Ze laten zich niet in een hokje stoppen, beschikken over een ‘bullshit antenne’, zoeken naar stabiliteit en (financiële) zekerheid en gaan anders om met informatie. Bovendien hebben ze een hoog ambitieniveau. Ze willen op jonge leeftijd al het verschil maken en invloed uitoefenen op maatschappelijke kwesties. Via social media, op de barricade of door te gaan ondernemen.  

FutureMap volgt de jongerencultuur op de voet. Jongeren willen het namelijk altijd anders, beter en mooier doen dan voorgaande generaties. En daar moet de gevestigde orde altijd weer even aan wennen. Doordat we doorlopend onderzoek doen naar jongeren, begrijpen we wat hen drijft, motiveert en inspireert. Tijdens presentaties en workshops delen we deze inzichten, zodat je weet hoe je Generatie Z aantrekt als student of werknemer.

9-luik.png

Meer weten?

Leer GenZ kennen tijdens de keynote
De jeugd van tegenwoordig

Download de factsheet

Inzicht in generatieverschillen? Boek dan de keynote
Van Boomer tot Zoomer

Andere ideeën of vragen?
Neem dan contact op!

Blog

bottom of page