top of page

Zelf doen?

FutureMap biedt geregeld open masterclasses aan. Hierin leer je hoe je zelf een oog voor trends kunt ontwikkelen en hoe je dit kunt toepassen binnen je eigen vakgebied. 

Masterclass
Trendwatchen
in het
onderwijs

Als onderwijsinstelling leid je nu studenten op voor de arbeidsmarkt van morgen. Je moet dus anticiperen op een wereld die razendsnel verandert en vol tegenstellingen zit. Door zelf inzicht in trends te ontwikkelen, krijg je hier meer grip op. Tijdens deze masterclass van twee dagdelen krijg je inspirerende tools en inzichten aangereikt om trends te herkennen, analyseren en toe te passen in je eigen (onderwijs) werkveld. Zo blijf je als ambitieuze onderwijsinstelling relevant voor studenten én behoud je aansluiting op de arbeidsmarkt.

in Utrecht
op 8 oktober en 5 november
voor beleids- en onderwijsadviseurs, opleidingsmanagers
Masterclass
Trends & strategie
voor
HR professionals

De waan van de dag weerhoud je er vaak van om stil te staan bij ontwikkelingen die op langere termijn van invloed zullen zijn op je organisatie. Tijdens deze masterclass van twee dagdelen wordt je als HR-professional uitgerust met inspirerende tools om trends te herkennen, analyseren en toe te passen. Hiermee verbeter je jouw strategische oriëntatie en verstevig je jouw positie als business partner.

 

in Utrecht

op 28 oktober en 25 november
voor HR adviseurs, HRBP en HR beleidsadviseurs

Liever in-company? Dat kan natuurlijk ook!

bottom of page