Masterclass

Toekomst van mens(en)werk

Eén dagdeel

€275,- excl. btw

8-16 deelnemers

Opbrengst van deze masterclass

  • Je hebt een overzicht van de belangrijkste trends die werk en organisatieontwikkeling gaan beïnvloeden

  • Je kunt trends ten aanzien van mens(en)werk beter duiden

  • Je beschikt over nieuwe inzichten en inspiratie voor de strategie of beleid in jouw organisatie of team

  • Je kijkt voortaan met andere ogen naar de wereld om je heen

Programma op 25 nov. '19

 

Na de ontvangst met koffie en thee, word je een uur lang ondergedompeld in trends. Hieruit blijkt hoe behoeftes, motieven en drijfveren ten aanzien van werk veranderen. Vervolgens zoomen we in op de verschillende generaties op de werkvloer. Na de pauze mét appeltaart, staan we eerst stil bij de theorie over trends. Naast de verschillende trendniveaus, maak je kennis met de cyclus van een trendanalyse. Tenslotte ga je op een interactieve manier trends zelf analyseren en interpreteren, waardoor je een scherper oog krijgt voor aanstaande veranderingen.

Praktisch

Voor wie?

Iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van mens(en)werk. Van beleidsmakers, managers en adviseurs tot coaches en trainers. 

Door wie?

De masterclass wordt gegeven door Danielle Schreurs. Zij is oprichter van FutureMap en het is haar missie om organisaties op een positieve manier te laten zien dat constante innovatie op het gebied van werken en leren noodzakelijk én leuk is. 

Locatie

Camping Ganspoort in Utrecht, vlakbij station Vaartsche Rijn

Datum

25 november van 9.00u-12.30u

Investering

€275,- excl. btw. Dit is inclusief materialen, koffie, thee en iets lekkers.

De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing 

De rol van de werkende mens is aan herwaardering toe. Niet alleen als gevolg van robotisering, maar ook door veranderende behoeftes, motieven en drijfveren van mensen. Als gevolg hiervan ontstaan compleet nieuwe samenwerkingsvormen, organisatieprincipes en innovaties.

 

De snelle en soms tegenstrijdige ontwikkelingen leveren een complexe puzzel op. Zeker nu er vier generaties werkzaam zijn op de werkvloer. Hoe hou je medewerkers aan boord? Hoe blijf je aantrekkelijk op de arbeidsmarkt? En hoe blijf je relevant voor je klanten? Tijdens deze masterclass krijg je een overzicht van de belangrijkste trends, waardoor je behoeftes en drijfveren ten aanzien van werk beter kan duiden. Bovendien ga je ook zelf aan de slag, waardoor je anders leert kijken naar de veranderende wereld. 

006 34 200 295

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Twitter Icon