Wat kun je verwachten?

Daniëlle Schreurs is de drijvende kracht achter FutureMap. Ze is gefascineerd door de wereld die razendsnel verandert en wil deze veranderingen in onze maatschappij begrijpen en doorgronden. Op het gebied van werken, leren en zorg volgt ze alle ontwikkelingen op de voet. 

 

Ze is een scherpe waarnemer, creatieve denker en doorlopend nieuwsgierig. Tijdens haar jarenlange ervaring als organisatieadviseur en projectmanager heeft ze veel projecten geleid op het gebied van sociale innovatie. Hierdoor weet ze als geen ander organisatie- en trendkennis met elkaar te verbinden. Ze gelooft stellig dat in dit tijdperk verandering en vernieuwing de enige constanten zijn. Je kunt er dus maar beter mee dealen en je kansen grijpen. Daar helpt ze je graag bij en waar nodig zet ze haar brede netwerk in. 

"The future is not a destination, it is something we are constantly creating" 

Trends als kompas

Er bestaat geen uitgestippeld pad naar de toekomst. Deze is per definitie onzeker. Maar als je goed naar het heden kijkt, zie je wel degelijk voortekenen. FutureMap heeft hier een neus voor. Op het gebied van van werk, leren en zorg brengen we ze nauwgezet in kaart en verbinden er trends en toekomstscenario’s aan. Met behulp van deze inzichten moedigt FutureMap je aan om door deze onzekerheid heen te navigeren. Wij zijn daarin je kompas. 

Positieve opschudding

FutureMap houdt van opschudding. We willen ervoor zorgen dat je weer bij de les bent. Dat je wakker wordt geschud. Maar wel op een positieve manier. We doen niet aan doemdenken en we zorgen ervoor dat je hoopvol de toekomst tegemoet treedt. Het liefst met concrete ideeën en/of uitvoerbare plannen waarmee jouw organisatie relevant blijft voor je klanten of werknemers.

Concrete plannen

Het is heerlijk om te dromen van alle mogelijkheden. Maar op een dag moeten je plannen concreet worden. Je moet ze vertalen in een bruikbaar concept, beleid of een nieuwe strategie. Een goed plan met een goed verhaal kun je namelijk moeiteloos verkopen aan je aandeelhouders, manager, team of je klanten. FutureMap brengt creativiteit, daadkracht en realiteitszin samen, waardoor we je écht een stap verder helpen.

006 34 200 295

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Twitter Icon