Post Corona Trendrapport

Het trendrapport bestaat uit twaalf visies van trendprofessionals en toekomstdenkers over het leven na de pandemie. Met veel plezier heeft FutureMap meegewerkt aan dit mooie initiatief van TrendConnection.


Het rapport verkondigt geen eenduidige visie. Er is immers niet maar één toekomst. Het is opgebouwd uit de bijdragen van experts uit diverse vakgebieden, elk met hun eigen manier van werken met trends. Sommige artikelen behandelen veranderende waardes, anderen schetsen een toekomst op een bepaald gebied. Vanuit vooruitgangsgeloof of distopie.

Is alles voor iedereen interessant? Mogelijk niet. Afhankelijk van jouw werkveld en manier van denken zal de ene bijdrage meer prikkelen dan de andere. Daarom is dit trendrapport ook opgezet als een magazine: om vrijelijk in te bladeren en datgene eruit te pikken wat voor jouw relevant is.


Wil je het graag lezen? Stuur dan een mailtje naar info@futuremap.nl. Dan ontvang je de downloadlink in je mailbox!Wil je het toekomstbewustzijn in jouw organisatie of team verhogen? Of ben je op zoek naar ondersteuning bij de herziening van je strategie of visie in het post Corona tijdperk? FutureMap geeft (online) trendsessies en workshops, maar voert ook gericht trendonderzoek uit.

Check hier de mogelijkheden!

006 34 200 295

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Twitter Icon