top of page

Masterclass

Trends & strategie voor

HR professionals

Twee dagdelen

€695,- excl. btw

8-12 deelnemers

Opbrengst van deze masterclass

 

  • Je begrijpt wat een trend is

  • Je hebt zicht op trends die relevant zijn voor HR en organisatieontwikkeling

  • Je kunt een trend herkennen, analyseren en interpreteren

  • Je kunt een trend vertalen naar jouw organisatievraagstuk

  • Je krijgt nieuwe perspectieven op trends

  • Je krijgt input voor jouw HR-strategie en/of -beleid

  • Je barst van de inspiratie!

curtis-macnewton-HHdP7zZzb10-unsplash.jp

Programma

Programma

Dagdeel 1 

 

Nadat we met elkaar kennis hebben gemaakt, starten we met de theorie over trends. Je leert de verschillende trendniveaus kennen. Ook de cyclus van een trendanalyse een wordt toegelicht. Daarna ga je zelf aan de slag met het maken van een uitgebreide trendanalyse. We sluiten het dagdeel af met een toelichting op de praktijkopdracht.

Dagdeel 2

 

Het resultaat van jouw praktijkopdracht ga je presenteren. In een werkvorm scherp je elkaars resultaten verder aan. Bovendien ontvang je deze dag nog aanvullende theorie over het toepassen van trends in je werk. Boordevol inspiratie en mooie contacten rijker sluiten we af met een gezellige lunch.

In de periode tussen de twee dagdelen voer je een praktijkopdracht uit. Je krijgt hierbij desgewenst ondersteuning via Skype en Slack. Na afloop van het tweede dagdeel vindt telefonisch een follow up plaats. Zo heb je nog een moment om vragen te stellen en/of te sparren.

Praktisch

Locatie

Camping Ganspoort in Utrecht

Data

Inschrijving is gesloten

Investering

€695,- excl. btw. Dit is inclusief materialen, koffie, thee, iets lekkers en lunch.

De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing 

Trainer

 

De masterclass wordt verzorgd door Danielle Schreurs. Tegenwoordig verkent ze als trendwatcher de toekomst van werken en leren, maar hiervoor heeft ze jarenlang gewerkt als organisatieadviseur en HR projectmanager. Ze kent hierdoor als geen ander de dagelijkse praktijk en uitdagingen van de HR professional. 

Je werkt niet alleen hard aan vandaag, maar je stippelt ook een strategie uit voor morgen. De tsunami aan trends en nieuwe ontwikkelingen is niet te stoppen, maar hoe maak je onderscheid tussen een hype en een trend? En hoe weet je welke trend relevant is voor jóuw organisatie(vraagstuk)? En hoe breng je dit op een op een aantrekkelijke en onderbouwde manier onder de aandacht in jouw team of organisatie? 

Tijdens deze masterclass van twee dagdelen word je als HR professional uitgerust met inspirerende tools om trends te herkennen, begrijpen en bespreekbaar te maken. Je leert anders kijken naar trends en krijgt zo gegarandeerd nieuwe perspectieven. Hiermee verbeter je jouw strategische oriëntatie, waardoor je jouw positie als business partner verstevigt.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

In het voorjaar 2020 worden nieuwe data gepland. Wil je op de hoogte blijven of heb je interesse in een in-company masterclass? Neem dan contact op via danielle@futuremap.nl of 0634200295

bottom of page