top of page

De wereld verandert snel. FutureMap verhoogt het toekomstbewustzijn in organisaties.

Daniëlle buiten-0903_edited.jpg

Ik ben Daniëlle Schreurs, oprichter en trendwatcher 

De snelle veranderingen in de maatschappij fascineren me. Ik wil ze begrijpen en doorgronden. Ik volg innovaties, designers, wetenschappers en vernieuwende organisaties op de voet. Ze geven namelijk een boeiende inkijk in wat we denken nodig te hebben in de toekomst. 

​Als trendwatcher / toekomstonderzoeker focus ik op de toekomst van werken, leren en organiseren. Dat is geen toeval. Na mijn studie internationale bedrijfskunde, leidde ik als management consultant en HR-projectmanager voornamelijk projecten op het gebied van organisatieontwikkeling en sociale innovatie. Eerst bij adviesbureau House of Performance en later bij het UMC Utrecht. Vernieuwing in organisaties is nodig om relevant te blijven als werkgever of onderwijsinstelling. De eerste stap is het vergroten van het toekomstbewustzijn. Dat doe ik op prikkelende, visuele, luchtige en interactieve wijze. Ook geef ik graag een impuls aan (HR) innovatie projecten en zorg ik ervoor dat deze een vliegende en inspirerende start maken. 

Wat zeggen anderen over Daniëlle?

De lezing van Danielle was voor ons team interessant vanwege de combinatie van trendwatching én HR-werkveld. Daniëlle weet waar ze het over heeft, kan ontwikkelingen goed duiden naar betekenis voor de praktijk, terwijl ze ok het abstractieniveau weet te behouden. Na een héle lange tijd van thuiswerken was het voor ons team mens en ontwikkeling een welkom moment van inspiratie!

Judith Willems | Hoofd Mens en Ontwikkeling | Humankind

Samenwerken met Daniëlle?

Naast dat ze met liefde het podium opklimt om te vertellen over de toekomst, zet ze ook graag haar tanden in toekomstvraagstukken binnen jouw organisatie. Ze ondersteunt bij het ontwikkelen van een nieuwe visie, strategie of innovatief (HR) beleid. Onder het genot van (goede!) koffie verkent ze graag of ze iets voor je kan betekenen.

Daniëlle op TV

In het RTL programma How to get noticed was Daniëlle te zien als Generatie Z expert. 

Bron: Get Noticed & Stokvis Content.

HTGN_S01_A04_Daniëlle_Schreurs
Video afspelen
bottom of page