De wereld verandert snel. FutureMap verhoogt het toekomstbewustzijn in organisaties.

Profielfoto DS.jpg

Ik ben Daniëlle Schreurs, oprichter en trendwatcher 

De snelle veranderingen in de maatschappij fascineren me. Ik wil ze begrijpen en doorgronden. Ik volg innovaties, designers, wetenschappers en vernieuwende organisaties op de voet. Ze geven namelijk een boeiende inkijk in wat we denken nodig te hebben in de toekomst. 

​Als trendwatcher / toekomstonderzoeker focus ik op de toekomst van werken, leren en organiseren. Dat is geen toeval. Na mijn studie internationale bedrijfskunde, leidde ik als management consultant en HR-projectmanager voornamelijk projecten op het gebied van organisatieontwikkeling en sociale innovatie. Eerst bij adviesbureau House of Performance en later bij het UMC Utrecht. Vernieuwing in organisaties is nodig om relevant te blijven als werkgever of onderwijsinstelling. De eerste stap is het vergroten van het toekomstbewustzijn. Dat doe ik op prikkelende, visuele, luchtige en interactieve wijze. Daarnaast geef ik ook graag een impuls aan (HR) innovatie projecten en zorg ik ervoor dat deze een vliegende en inspirerende start maken. 

Daarnaast ben ik medeoprichter van MindBoosters. Een adviesbureau dat programma’s ontwikkelt om structureel ruimte te geven aan toekomstdenken in organisaties. 

Wat zeggen anderen over Daniëlle?

Image by Mona Eendra

Daniëlle heeft mij en mijn collega's van InteraktContour in haar webinar 'De Jeugd van Tegenwoordig' op zeer inspirerende wijze meegenomen in de wereld van Generatie Z. Met prachtig beeldmateriaal en mooie, actuele voorbeelden uit de praktijk heeft zij ons bewustzijn wat betreft de jongste generatie flink aangewakkerd. Daniëlle weet je op een boeiende, grappige en soms ook ontroerende wijze mee te nemen in haar verhaal. Daarnaast zijn we blij met de tips en praktische handvatten die wij mee hebben gekregen om de jongste generatie meer te binden en te boeien binnen onze organisatie. Nogmaals dank, Daniëlle!

Anne Hulsegge | Projectleider HR | InteraktContour

Samenwerken met Daniëlle?

Naast dat ze met liefde het podium opklimt om te vertellen over de toekomst, zet ze ook graag haar tanden in toekomstvraagstukken binnen jouw organisatie. Ze ondersteunt bij het ontwikkelen van een nieuwe visie, strategie of innovatief (HR) beleid. Onder het genot van (goede!) koffie verkent ze graag of ze iets voor je kan betekenen.

Daniëlle op TV

In het RTL programma How to get noticed was Daniëlle te zien als Generatie Z expert. Bekijk hier het fragment.

Bron: Get Noticed & Stokvis Content.