Ik ben Daniëlle Schreurs, oprichter van FutureMap. De snelle veranderingen in de maatschappij fascineren me. Ik wil ze graag begrijpen en doorgronden.

Anderen typeren mij als een scherpe waarnemer, creatieve denker, doorlopend nieuwsgierig en een tikkie idealistisch. Tijdens mijn jarenlange ervaring als organisatieadviseur en HR-projectmanager heb ik voornamelijk projecten geleid op het gebied van organisatieontwikkeling en sociale innovatie. Eerst bij adviesbureau House of Performance en later bij het UMC Utrecht. Vooral tijdens de start van een project was ik in mijn element door samen met betrokkenen een toekomstbestendige en realistische koers uit te zetten. Met mijn frisse blik en originele ideeën kreeg ik het voor elkaar om dingen net effe anders te doen.

Omdat ik trends beter wilde leren duiden, heb ik een opleiding aan de Rozenbrood Trendacademy gevolgd. Al op de eerste lesdag werd mij duidelijk dat ik fulltime wilde werken met trends. Nog tijdens de opleiding zei ik mijn baan op en startte FutureMap. Hiermee creëerde ik de mogelijkheid om mijn organisatie- en trendkennis met elkaar te verbinden. Het is mijn missie om organisaties op een positieve manier te laten zien dat constante innovatie op het gebied van werken en leren noodzakelijk én leuk is. Zo wil ik het toekomstbewustzijn van organisaties verhogen. Ik kijk er naar uit om jouw team of organisatie hierbij te helpen. Waar nodig zet ik daarbij mijn brede netwerk in. 

"The future is not a destination, it is something we are constantly creating" 

Wat kun je verwachten?

Trends als kompas

Er bestaat geen uitgestippeld pad naar de toekomst. Deze is per definitie onzeker. Maar als je goed naar het heden kijkt, zie je wel degelijk voortekenen. Op het gebied van werken en leren brengt FutureMap ontwikkelingen nauwgezet in kaart en verbindt er trends en toekomstscenario’s aan. Met behulp van deze inzichten moedigt FutureMap je aan om door deze onzekerheid heen te navigeren. FutureMap is daarin je kompas. 

Positieve opschudding

FutureMap houdt van opschudding en wil ervoor zorgen dat je bij de les blijft. Dat je wakker wordt geschud, maar wel op een positieve manier. FutureMap doet niet aan doemdenken en zorgt ervoor dat je hoopvol de toekomst tegemoet treedt. Het liefst met concrete ideeën en/of uitvoerbare plannen waarmee jouw organisatie relevant blijft voor je klanten of werknemers.

006 34 200 295

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Twitter Icon