top of page

Start 2021 met prikkelende beelden van de toekomst

FutureMap start 2021 met een webinarreeks waarin je wordt geprikkeld om na te denken over de toekomst. We werken altijd in kleine groepen, zodat er ruimte is voor interactie en vragen. Lees hier hoe je tijdig een ticket reserveert

Schermafbeelding 2019-09-20 om 13.21_edi

De jeugd van tegenwoordig

Maak kennis met Generatie Z

ma 11 jan 2021 -  9.30-11.00

online webinar | €65,- excl. btw

Maak kennis met Generatie Z! Het zijn de huidige scholieren, studenten en starters op de arbeidsmarkt. Maar wat drijft hen? En wat vinden ze belangrijk? Hoe wordt je een aantrekkelijke werkgever of onderwijsinstelling voor deze generatie? En hoe ondersteun je ze in crisistijd? We duiken ruim een uur in hun belevingswereld. Daarna is er volop tijd voor vragen. Na afloop heb je een goed beeld van deze boeiende generatie die voor veel uitdagingen staat. Lees verder ->

james-wainscoat-b7MZ6iGIoSI-unsplash-2.j

De organisatie(r)evolutie

De toekomst van organisaties

do 14 jan 2021 | 9.30-11.00

online webinar | €65,- excl. btw

Welke organisaties hebben een toekomst? En in welke vorm?

Een aantal progressieve organisaties loopt al voorop in de hervorming van werk. Ze zijn in staat om een productieve werkomgeving te creëren waar hun missie én de mens centraal staan. Zij geven een doorkijk naar hoe waardevol en duurzaam werk er in de toekomst uit zal zien. Dit webinar daagt je uit om met een andere bril naar je eigen werkomgeving te kijken. Is deze al klaar voor de toekomst?

chris-barbalis-348804-unsplash.jpg

All Inclusive

De toekomst van

diversiteit & inclusie

ma 25 jan 2021 | 9.30-11.00

online webinar | €65,- excl. btw

Steeds meer organisaties streven naar een cultuur van inclusie. Maar hoe geef je hier op een toekomstbestendige manier invulling aan? 

 

We leven in een tijd waarin iedereen erkenning eist voor zijn eigen competenties, tekortkomingen identiteiten en geschiedenis. Dat vraagt om radicale empathie van organisaties. Het vereist zowel een nieuwe kijk op het menselijk potentieel, als op bestaande organisatiestructuren en systemen.

Aanvullende informatie

  • Het informatieve deel van het webinar duurt 70 minuten. De resterende 20 minuten is er ruimte voor vragen en interactie.

  • Er is plek voor 18 deelnemers per webinar.

  • De webinars worden gegeven via Zoom.

  • Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je de factuur met betaalverzoek per e-mail (check je spam folder!). Zodra je deze hebt voldaan, ontvang je een persoonlijke link om deel te kunnen nemen.

  • Na afloop ontvang je de hand-outs per e-mail.

Liever in-company? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact op voor de mogelijkheden.

bottom of page