top of page

Time flies when you're having fun

FutureMap bestaat alweer een jaar. Dus dit keer geen blog over de toekomst, maar over het afgelopen jaar. Een jaar van hard werken, soms balen, maar bovenal genieten. Vooral van alle ontmoetingen met oude bekenden en van iedereen die ik heb leren kennen. Mooi om te ervaren dat zoveel mensen de tijd voor me hebben genomen.


Ik heb letterlijk op tafel gedanst toen ik mijn eerste opdracht scoorde. Wat een kick geeft dat! Bij alle volgende opdrachten ook trouwens. Het smaakt in ieder geval naar heel veel meer dansjes. Ben heel blij met mijn opdrachtgevers die een mooie mix waren van groot tot klein, van profit tot non-profit. En dan nog alle reacties en likes op mijn social media posts. Want wat heb ik jullie gestalked. Dat blijf ik trouwens doen, want ik heb er vreselijk veel lol in en tegelijkertijd ordent het mijn ontembare gedachten.

Ik ben er een jaar geleden als een überoptimist in het diepe gesprongen. Met een plan dat ruimte liet voor experiment, want het zit in mijn aard om altijd opties open te laten. Dat geeft namelijk lucht voor als iets moois voorbijkomt. Dat is waar ik in geloof. Gewoon doen en vooral dingen uitproberen die dicht bij jezelf liggen. Het afgelopen jaar heeft daardoor mijn focus verscherpt. Ik zie nu beter waar de toegevoegde waarde van FutureMap ligt. Dat zie je vanaf nu ook terug op mijn website. En nu je er toch bent: klik even rond. Ben benieuwd wat je ervan vindt. Kan het nog scherper of duidelijker? Laat het me weten! Nieuwsgierig geworden? Laat het me dan ook weten. Ik hou van (goeie) koffie en ik kom graag bij je langs.


Tot in de toekomst!

 

Fotocredits: Amy Shamblen


Yorumlar


Yorumlara kapatıldı.
bottom of page