top of page

Masterclass

Trendwatchen in het onderwijs

Twee dagdelen

€850,- excl. btw

8-15 deelnemers

Opbrengst van deze masterclass

 

Je begrijpt wat een trend is

Je hebt zicht op trends die relevant zijn voor het onderwijs

Je kunt een trend herkennen en interpreteren

Je kunt een trend presenteren

Je kunt een trend toepassen in jouw werkveld

Je barst van de inspiratie!

fullsizeoutput_2161.jpeg

Masterclass

Trendwatchen in het onderwijs

Programma

Dagdeel 1 - 8 okt. '19

 

Nadat we met elkaar kennis hebben gemaakt, starten we met de theorie over trends. Je leert de verschillende trendniveaus kennen. Ook de cyclus van een trendanalyse een wordt toegelicht. Daarna ga je zelf aan de slag met het maken van een uitgebreide trendanalyse. We sluiten het dagdeel af met een toelichting op de praktijkopdracht.

Dagdeel 2 - 5 nov. '19

 

Het resultaat van jouw praktijkopdracht ga je presenteren. In een werkvorm ga je elkaars resultaten verder aanscherpen. Bovendien ontvang je deze dag nog aanvullende theorie over het werken met trends. Boordevol inspiratie en mooie contacten rijker sluiten we af met een gezellige lunch.

In de periode tussen de twee dagdelen voer je een praktijkopdracht uit. Je krijgt hierbij desgewenst ondersteuning via Skype en Slack. Na afloop van het tweede dagdeel vindt telefonisch een follow up plaats. Zo heb je nog een moment om vragen te stellen en/of te sparren met een van de trainers.

Praktisch

Locatie

Camping Ganspoort in Utrecht

Data

8 oktober en 5 november van 9.00u-12.30u

INSCHRIJVING GESLOTEN

Investering

€850,- excl. btw. Dit is inclusief materialen, koffie, thee, iets lekkers en lunch.

De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing 

Trainers

 

De masterclass wordt verzorgd door Danielle Schreurs van FutureMap en Reen Pouwels van Reen Pouwels Onderwijsadvies

Een mooie combinatie, want Reen kent als strategisch onderwijsadviseur alle ins en outs van het onderwijs, terwijl Danielle een ervaren trendwatcher is op het gebied van werken en leren. 

Als onderwijsinstelling leid je nu studenten op voor de arbeidsmarkt van morgen. Je moet dus anticiperen op een wereld die razendsnel verandert en vol tegenstellingen zit. Door zelf inzicht in trends te ontwikkelen, krijg je hier meer grip op. Tijdens deze masterclass van twee dagdelen krijg je inspirerende tools en inzichten aangereikt om trends te herkennen, analyseren en toe te passen in je eigen (onderwijs) werkveld. Zo blijf je als ambitieuze onderwijsinstelling relevant voor studenten én behoud je aansluiting op de arbeidsmarkt.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

In het voorjaar 2020 worden nieuwe data gepland. Wil je op de hoogte blijven of heb je interesse in een in-company masterclass? Neem dan contact op via danielle@futuremap.nl of 0634200295

bottom of page